Приготування смачних страв і запашної випічки

Різноманіттям страв і невичерпним багатством традицій славиться українська національна кухня. Це чітко усвідомлюють учні, які обрали для себе навчання за спеціальністю «Кухар-кондитер» на базі Професійно-технічного училища № 27 м.Берестечко.
У стінах закладу освіти діти успішно освоюють необхідні для майбутньої професії навички. Під керівництвом майстринь виробничого навчання вони практикують приготування смачних страв і запашної випічки. Праця у лабораторіях кухарів-кондитерів, на кухні та в кабінетах спецпредметів ніколи не буває одноманітною й буденною, адже, окрім умінь і знань, учні використовують особистий творчий потенціал, майстерність і креативність. “Головне ж, – стверджують вони, – не варто забувати про інгредієнт, здатний зробити особливою будь-яку страву, і назва якого – любов”
Приготування смачних страв і запашної випічки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори